четвъртък, 12 юли 2012 г.

SCREW: Nimes - Francia [Live report]

  Втората дата от Европейското турне на SCREW беше вчера в Ним, Франция. Логично е да започна да пиша от началото на концерта, обаче ще започна от самото ми пътуване, защото се случиха интересни неща.
 
  След като се подготвих за концерта, излязох от хотела в търсене на транспорт, който да ме отведе до мястото на концерта или близо до него. Когато се отдалечих на не повече от 100 метра от хотела ми видях мъж със сива коса, облечен със спортен екип на адидас и доста смешни пантофки. Мъжът снимаше и пушеше. Приближих се, защото мислех че съм го разпознала, и всъщност бях права - беше Rui. Нашият басист се разхождаше и хотела на SCREW се намираше на 100 метра от моя.

  Когато се приближих до Rui го поздравих и му обясних че съм фен на SCREW. Rui се зарадва и ми се усмихна. Не исках да го притеснявам, така че му пожелах късмет на концерта и той ми отвърна "Ще се видим по-късно". Беше среща за може би 3 минути, но доста емоционална за мен - да се срещна с нормалния човек, който се крие зад музиканта Rui.

  След тази среща се насочих към аниме събирането, тъй като концерта щеше да се проведе след него. Бях на мястото околко 2 часа, обикаляйки и чакайки някакъв знак че SCREW са пристигнали, но нямаше такъв. Направих няколко снимки на сцената и инструментите на SCREW, които бяха разположени там.



  След като направих снимки на инструментите и сцената успях да видя, че няколко човека от поддържащия персонал на SCREW бяха пристигнали. Когато се завъртях, за да се приближа до един от тях и да поискам информация, разбрах че не само персоналът беше пристигнал, но и SCREW. Трима от тях решиха да обиколят събирането. Снимах ги докато те се забавиха да наблюдават как феновете им се приближаваха да ги поздравят.

 Rui, Jin и Manabu

  След като пообиколиха мястото се върнаха в гримьорната. Както изглеждаше, Byo и Kazuki бяха избрали да останат там и да играят игри, докато чакат да стане време да излязат на сцената.

  Минаха около 4 часа без момчетата да се покажат отново, а персоналът се движеше от едно място на друго, отдавайки се на последните приготовления.



  В 6 персоналът на MJP се появи и помоли членовете на GFC да се наредят на опашка пред една врата в предната част на сградата и след половин час организация от страна на екипа на MJP, се приближи член на персоналът на SCREW и ни помоли да покажем членската си карта и документ с наша снимка, за да докажем  че картата е наша.

  M&G (Meet&Greet) започна в 7 и се проведе на три етапа.

  Снимка: Членовете на SCREW се появиха и отидоха на мястото, където щяха да се снимат, оставяйки малко място посредата за всеки фен.

   Поздрав и подпис: След като се снимахме, трябваше да чакаме за подписите на членовете. Първи беше Jin, който беше забравил да поздрави в началото и започна да се смее нервно. Последваха го Rui, Manabu и Kazuki, а последен беше Byou.

   Интервю: Последният етап беше доста забавен, защото момчетата отговаряха на въпросите, изпратени им от феновете и се смяха на някои доста странни.

   Накрая екипът на SCREW ни събра на едно място, за да си направим обща снимка със SCREW. Byo се забавляваше като се приближаваше към нас с разперени ръце и после се оттгляше, защото видя че се развълнувахме доста, харесваше му да дразни малко феновете.

   Когато M&G приключи се върнахме към опашката, където трябваше да изчакаме час и половина да се отворят вратите на мястото, където щеше да се проведе концерта. Имаше два реда за да могат да се различават тези, които са членове на GFC и тези, които не са.

   Вратите се отвориха за членовете в 9, а за останалите в 9:20.

   Тази вечер на същата сцена излезе и друга група. Първата група за един час, като понякога можеше да се види как SCREW надничаха любопитно, за да видят как се представяха колегите им.

  Нашите момчета излязоха от гримьорните в 9:58, за да отидат зад сцената и да приготвят последните детайли.
 
  Концертът на SCREW започна в 10:43 с Biran.

  Костюмите бяха същите, които използваха в Biran, обаче Byo не носеше тениска, а само сако.
  
  Следващата песен беше Vegas. Съжелявам, не мога да си спомня всички песни и точната им подредба, обаче ще направя списък на тези, които си спомня, а те са по-голямата част.

Vegas
Barbed wire
Death’s door
Kairos
Gather roses
Wailing Wall
Braisntorm
Deep Six
Cursed Hurricane
Duality
Fester
S=R&B
The Abyss

  В началото на Gather roses Byo реши да не се въздържа и се качи на една от централните подпори, разглеждайки феновете докато облизваше устните си, a по-късно започна да опипва слабините си през панталоните.

  През S=R&B Rui и Manabu се целунаха, правейка малък фенсървис за френските фенове.

  Byo и Manabu слязоха от сцената, приближавайки се до феновете си. Аз успях да хвана Manabu за бузите, докато той се усмихваше (Да оточня че не беше силно, нито с намерение да го притесня. Manabu се забавляваше и аз исках само да му се порадвам.)

  Byo се приближаваше към феновете си всеки път щом можеше и протягаше ръка, все едно искаше да ги достигне. Аз не останах мирна и се покатерих на предпазните решетки, за да го докосна. Byo се засмя като видя че бях на път да падна, но на мен не ми пукаше, защото видях как пееше, държейки ме за ръка в онзи момент. Мисля че се радваше да види как феновете рискуваха, за да направят нещо малко, като да го хванат за ръката.

  Концертът приключи в 12:10 и момчетата се оттеглиха, благодарейки на феновете на френски.

   Беше доста енергичен концерт, незабравим и SCREW бяха щастливи да видят феновете, които им отстъпваха сърцата си.

  Френските фенове са наистина студени и се запознах с невероятни хора! Моля, покажете отнова същата любов в Париж!

  Ще се видим на 9 юни Франция!


Няма коментари:

Публикуване на коментар